Followers

Tuesday, 27 December 2011

Bile hari bahgie menjelma


yebedabedibedu..next week da start exam..terbaek !!
argh..semakin hari tekanan dirasekan smakin menikam kalbu..knape??why??ottoke??pourqe??bakit??
assigment xsettle lg..sikit lg aku boleh join budak nie tau enggak..nie betol2 stress nie..ya ampun..anak sape nie
 


kemudian jejak langkah mamat  nie..tp pistol air aku berani la..
pastu nenek nie..


sume menggambarkan keceriaan y x b'penghujung..cayalah ! hunggah hunggah hak hak !! hunggah hunggah hak hak (smbil melompat atas katil)
~sekian~

Sunday, 11 December 2011

UUM TOUR !!

Assalamualaikum

Kelmarin bersamaan dengan hari jumaat sgt seronok kerana kami bertiga dapat meluangkan masa bersama bertiga2 melakukan akiviti riadah seperti menunggang go kart, memanah, dan menunggang kuda..haaaa...kan dah kua ayat karangan form 3 aku..haha..terpengaruh ngan asggment y b'lambak ye adek2..

nak dipnjangkan cite, best wooooo dpt maen go kart tp y xpuas hati bile aku kalah dtgan budak hingusan 2 org nie, mule2 aku dah pecut 210km dah, tetibe weyda nie potong disusuli dgn Eli a.k.a Imah nie..aku nk potong blek xbrani sbb xbrape nk confident kan, xpe2, tggu part ke-2 nnti aku plak y 1st oke..2 aku bg can baru..
nie la gadis litar y aku maksudkan pade hari kejadian..wlaupon kteorg nie gdis litar tp kteorg xlpaskan can utk menunggang go kart oke..hugila kalo xcube kan2..haha...tgok care posing da tau kan kteorg nie bkan calang2 gadis..hahaha (boleh gelak same2 klau nak ye)

nie la gadis litar y aku maksudkan pade hari kejadian..wlaupon kteorg nie gdis litar tp kteorg xlpaskan can utk menunggang go kart oke..hugila kalo xcube kan2..haha...tgok care posing da tau kan kteorg nie bkan calang2 gadis..hahaha (boleh gelak same2 klau nak ye)
nie atlet memanah uum..haha..hebat die nie..sampai alat memanah tu die angkat paras muke, sepatotnye mende alah 2 duduk kat aras dagu je..tp t'lmpau excited n confident kan, nak wat cane..bg jela cann
time memanah 2 mmg nak kate pemanah negara pasti akn menangis tgok care kteorg memanah..org panah papan 2, kiteorg pegi panah tanah..hebat sgguh hebat..haha..xkurang jugak ade y panah pokok nun jauh kt hujung nun..gile, 2 mmg aku akui, mmg t'lebih hebat..bravo bebeh!!

nie plak adelah kude belaan aku..haha..name die RuHoney oke..sebut betol2..RuHoney..orait !! pandai !!

ye!! nie la atlet menunggang kuda kite..tgok muke weyda tuh..haha..cool je kan, dlm hati b'debar2 cm menunggu abg papa die nk masuk meminang..kannnnn..best weh, rase mcm cite cowboy..lupe aku nk bwak topi cowboy 2 ngn pistol, klau aku bwak, mmg histeria korg mntak autograf aku..



 dah penat dok tunggang kude, ape lg kan..b'gambar gedik itu haruss..
dah, jom balek.. xlarat dah nak b'gambor..sian si tukang amek gambar..hahah

p/s : mmg sengaje aku xtaruk gamba kteorg maen go kart 2 sbb memasing pakai helmet mcm2 labi2 pkai tudung saji..haaa..korg byangkan jela sendiri...haha


Sunday, 4 December 2011

Hati y berbunge!!

Assalamualaikum
kenape kdg2 rase tekanan sgt hebat melande diri ini lebih hebat melebihi dripade kuase supersayaf dragon ball?? haha..
aku nak jadi cam patrick nie, gile sonok maen buih ngan sponge bob..klau boleh, dah lame aku b'tukar..tggu cantum tgan ngan sponge bob je, dah boleh "bertukar!!!!" haaaaa..sonok kan..

prasaan bercampur2, tp xpyah layan sgt la kan..wat semak otak je..2la aku mlas buat fb, semakk..tp its okey la, aku xamek pusing pon..ikot lu la beb..
peace no war !!!

Qi nie minat aku.. eh !! aku y minat die..haha..salah la !! i'm sori

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...