Followers

Friday, 18 November 2011

peace yaw !!

 Assalamualaikum

Ini hari,tetibe malam2 y sunyi sepi ni, tetibe gatal sgt tgan ni nak berblog...hahah
jadi, terpatri la sudah blog baru saye dgn humble nye....haha....intro cam nak gempak je an.. 
oke2, kang cite pepanjang kang cam gedik plak..pelan2 kayuh ye..

Oleh itu, dgan ini, saye Noridayu Mohamad, merasmikan (dengan hidung kembang
dan kempis) blog saye.!!.(sambil tgan melambai2 gaye princess)..ahah!  
Intro je lebih kan, kite nie study lg la wakk, kat uum sintok, nun jauh 
di Switzerland(pcaye x??)haha..xpcaye hugi.. i'm 22 years old n setaun je lg nak abes blaja..wahh..xsabar mak nokk.....ihihik (gelak gedik adelah kpakaran sye)


oke2,tido2, esok kene bgun pagi, kene jogging, ppi dah naek 2 kilo..haha..bye2 !!
                           

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...