Followers

Sunday, 1 February 2015

JUALAN MURAH BAJU KURUNG DARI BUTIK!!

Assalamualaikum..

Korang, hari ni aku nak promote korang baju kurung yang MEMANG CANTIK2,bermanik2, bling2 gittew..aku pilih dengan penuh teliti nie weh, pilih yang thorbaekk punye..so, baju2 kurung yang sebelom nie dijual dengan harga RM100 ke atas semua di jual dengan harga hanya RM 75 sahaja (termasuk postage)..condition mmg tip top, wa gerenti sama lu..ni dapat murah2 sbb dorg nak habiskan stok..ni bukan preloved taw..mmg baju2 ni semua xpernah dipakai pon..so, korang boleh try cuci mata tengok dulu..ade berkenan please jgn malu2 wasap aku kat no ni 0175573805..Grab it while it lasts! :D

HARGA SERENDAH RM 75 SAHAJA (termasuk postage)!!!

PEACH
Size: 40
RM 75
(AVAILABLE)
kaen die siap ade layer lg..setiap layer tu di ikuti dengan taburan manik..so, bile pakai, nampak la kaen tu ikut beralun cantik je.
Kat Lengan Baju pon byk beading..so, berbaloi2 la RM 75 kannnn

semua kat atas ni baju yang same cume aku snap byk sikit nk bg korang nmpak betol2 kaler baju tu.

RM 75
SIZE: 36
(AVAILABLE)
yang ni PEACH PINK..kaler agak pekat ye..cantekk sgtttt!!kat dada ade sulam kerawang2 gitu + beading

ORANGE
SIZE: 40
RM 75
(SOLD OUT)
size die 40 tp boleh muat untuk orang yang selalu pkai 36/38 :D
GREEN
SIZE: 44
RM 75
(SOLD OUT)

taburan manikk yang sgt cantikk kat bahagian sekitar leher..:D
BLOUSE (RED)
SIZE: 42
RM 30
(SOLD OUT)
BLOUSE (HIJAU TURQUOISE)
Size: 38
RM 30
(AVAILABLE)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...